OPINTOMATKAT KESÄLLÄ 2018

 

 

 

Opinto- ja täydennyskoulutusmatka Kanadaan

 

Yhdistys järjestää kesäkuun 2018 alussa lukuvuoden päättymisen jälkeen opinto- ja tutustumismatkan itäiseen Kanadaan. Matka sisältää koulutusosuuden ja tutustumisia paikallisiin kouluihin sekä kohteisiin. Alustava matkareitti on Toronto, Niagaran putoukset, Ottawa, Quebec City ja Montreal. Matkasta tiedotetaan tarkemmin Yours Truly 2018:ssa tammikuun alussa ja Tempuksessa 1/2018 sekä sähköpostilla jäsenille.

 

Seuraa myös ilmoittelua kotisivuillamme ja Facebookissa.

 

 

 

Täydennyskoulutusmatka Irlantiin

 

Kaikkien asteiden englanninopettajille tarkoitettu täydennyskoulutuskurssi järjestetään Dublinissa viikolla 24. Seuraa ilmoittelua. Lisätietoja voi myös kysyä Päivi Koskelta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja SEO:n toimistosta.

 

TULOSSA KESÄLLÄ 2017

 

OPINTO- JA TÄYDENNYSKOULUTUSMATKA AUSTRALIAAN

 

Australian opintomatkan järjestelyt etenevät. Matkan ajankohta on 28.6-13.7.2017. Lennämme Hong Kongin kautta Sydneyyn ja teemme kiertomatkan Sydney- Ayers Rock- Gold Coast - Cairns. Matkaohjelmaan sisältyy mm. kaupunkikierrokset Hong Kongissa ja Sydneyssä, luonnonpuistovierailut Blue Mountains ja Ayers Rock, AFMLTA:n konferenssi Gold Coastilla ja vierailu Suurella Valliriutalla Cairnsista käsin. Alustava hinta-arvio 4900 €. Matkan lopullinen hinta varmistuu, kun saamme tiedon konferenssin hinnasta. Päivitämme lisätietoja kotisivulle ja Facebookiin heti, kun konferenssin paikka ja ohjelma täsmentyvät.

 

Ilmoittautuminen 25.1.2017 mennessä yhdistyksen toimistoon. 

 

TÄYDENNYSKOULUTUSKURSSI OXFORDISSA

 

Suomen englanninopettajat ry järjestää kaikkien asteiden englanninopettajille  täydennyskoulutuskurssin Oxfordissa 18.6.-23.6.2017. Ohjelmasta vastaa Oxford Teachers Academy Summer School 2017. Alustava hinta-arvio 1650 euroa.  Päivitämme lisätietoja kotisivuillemme sekä Facebookiin. Tarkemmat tiedot Yours Truly 2017 -jäsenlehdessä tammikuussa. Kurssille voi jo ilmoittautua yhdistyksen toimistoon Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tiedustelut matkanjohtaja Paula Keltto Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.